Starters ondersteuning : Starters een wir-war van regels U krijgt als startende ondernemer te maken met een wir-war van regels. Meestal begin je met een eenmanszaak.

Starters een wir-war van regels

U krijgt als startende ondernemer te maken met een wir-war van regels. Meestal begin je met een eenmanszaak. Je hebt dan geen salaris meer, hoe ga je daar mee om, inschrijven bij de kamer van koophandel, hebt je nog recht op een uitkering als zelfstandige, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenopbouw, aangifte btw, voorlopige aanslagen, winstaangifte, administratieve verplichtingen. Het zijn allemaal vragen die nieuw zijn.

Leijtens & Partners B.V. begeleidt MKB starters

Wat er allemaal niet komt kijken bij het opstarten van een onderneming. Inschrijving Kamer van Koophandel, opstellen ondernemingsplan, hoe financier ik de groei, met welke belastingen krijg ik te maken, personeel, investeringen, bedrijfsplan, welke verzekeringen, overheidsinstellingen, het opzetten van de financiŽle administratie, enz. Leijtens & Partners B.V. kan u hier allemaal in begeleiden.

  • Het eerste jaar een vast starterstarief

  • Het tweede jaar een vast starterstarief


Fiscaal ontzorgen

U als ondernemer heeft de verplichting, volgens de richtlijnen van de belastingdienst de inkomsten- of vennootschapsbelasting in te dienen. Al snel komt u tot de conclusie dat een intermediair de aangiften zal moeten gaan verzorgen. Leijtens & Partners B.V. heeft fiscale specialisten in dienst die dat voor u kunnen verzorgen.
Administratief ontzorgen

De tijd dat de ondernemer een kasboekje bijhield, ligt ver achter ons. De belastingdienst verwacht steeds meer informatie van u. De regelgeving verandert in sneltreinvaart. Het digitale tijdperk is al helemaal niet meer bij te houden. Leijtens & Partners B.V. heeft een netwerk van specialisten, die hier antwoord op kunnen geven.
Loonadministraties

Het verwerken van de salarisadministratie kan op diverse manieren. Zelf al het voorwerk verzorgen, waarbij de verloning verzorgd wordt door Leijtens & Partners B.V. Of u geeft de mutaties via de mail door en Leijtens & Partners B.V. verzorgt de complete salarisadministratie inclusief alle rapportages aan de diverse instellingen.


Starters ondersteuning

Als starter komt er veel op je af. Meestal begin je met een eenmanszaak. Je hebt dan geen salaris meer, hoe ga je daar mee om, inschrijven bij de kamer van koophandel, heb je nog recht op een uitkering als zelfstandige, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenopbouw, aangifte btw, je voorlopige teruggave stopt, etc etc...REFERENTIES
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test